ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τερέζα Μέι: Tο έριξε έξω μετά την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον

Εθεάθη στο φεστιβάλ που τραγουδούσε ο Κρεγκ Ντέιβιντ

Τερέζα Μέι: Tο έριξε έξω μετά την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον

Σε φεστιβάλ να χορεύει με ένα κόκκινο φόρεμα βρέθηκε η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Tερέζα Μέι, μετά την παραίτηση του Μπορις Τζονσον.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Μέι ήταν στο τσακίρ κέφι στο Φεστιβάλ Χένλεϋ του Όξφορντσαιρ και χόρευε όλο το βράδυ ακούγοντας τη μεγάλη επιτυχία του Κρεγκ Ντέιβιντ «Nothing Like This». Η 65χρονη Μέι έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το κόκκινο φόρεμά της το είχε συνδυάσει μ’ ένα μεγάλο κολιέ και στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Φίλιπ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος βοήθησε να εκδιωχθεί η Μέι από την πρωθυπουργία το 2019, ανακοίνωσε τελικά την παραίτησή του χθες, λέγοντας ότι «κανείς δεν είναι απαραίτητος», καθώς επιβεβαίωσε ότι οι βουλευτές του, σαφώς, θέλουν μια αλλαγή. teresa_2

Η παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον έφερε θλίψη στα πρόσωπα κάποιων υποστηρικτών του, ωστόσο, η Τερέζα Μέι έδειχνε πανευτυχής στο μουσικό φεστιβάλ την ημέρα που ο παλιός αντίπαλός της Μπόρις Τζόνσον εκδιώχθηκε από την πρωθυπουργία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένα στελέχη των Συντηρητικών είχαν προτείνει τη Μέι για υπηρεσιακή πρωθυπουργό προκειμένου να φύγει ο Τζόνσον το συντομότερο δυνατό και να μην παραμείνει στη Ντάουνινγκ Στριτ έως το συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος τον Οκτώβριο.

Από την πλευρά της, όμως η ίδια δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει υπηρεσιακός πρωθυπουργός, με την έννοια ότι κάποιος άλλος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.