ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Θαυμάστρια του Χάρι Πότερ έγινε η μεγαλύτερη συλλέκτης της Βρετανίας – Κατέχει αντικείμενο αξίας 35.000 λιρών

Πρόκειται για μια χειροποίητη μινιατούρα ρέπλικα με φύλλα χρυσού 24 καρατίων του γραφείου του Ντάμπλντορ

Θαυμάστρια του Χάρι Πότερ έγινε η μεγαλύτερη συλλέκτης της Βρετανίας – Κατέχει αντικείμενο αξίας 35.000 λιρών

Τα τελευταία 20 χρόνια μια συλλέκτης από τη Βρετανία μαζεύει αντικείμενα που έχουν σχέση με το Χάρι Πότερ και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μια συλλογή τεράστιας αξίας.

Η Victoria Maclean, 44, από το Neath, αγόρασε το πρώτο της κομμάτι αφού διάβασε το πρώτο βιβλίο της σειράς Χάρι Πότερ και έκτοτε έχει στην κατοχή της χιλιάδες αντικείμενα από το franchise μεταξύ των οποίων και ένα αντικείμενο αξίας περίπου 35.000 λιρών.

Η Victoria Maclean είναι τόσο φανατική με τα βιβλία και τις ταινίες που ονόμασε τον μικρότερο γιο της Χάρι. Η συλλογή των αντικειμένων βρίσκεται «απλωμένη» σε κάθε γωνία του σπιτιού της.

«Η μαμά μου ήταν μεγάλη συλλέκτης Χάρι Πότερ», είπε η κα Maclean. «Όταν πέθανε πριν από εννέα χρόνια, η συλλογή μου έγινε περισσότερο εμμονή και βασικά κυρίευσε τη ζωή μου».


Της απονεμήθηκε ο τίτλος της μεγαλύτερης συλλέκτριας στη Βρετανία από την Airtasker, τον Φεβρουάριο του 2024.

Το σπίτι της Βικτώριας είναι γεμάτο ρόμπες, καπέλα, ραβδιά και πολλά άλλα κομμάτια, τα οποία, όπως είπε, εκτίθενται σε όλο το σπίτι.

«Ο Χάρι Πότερ είναι κάτι που προφανώς είναι μυθοπλασία, δεν μπορείς να επισκεφτείς το Χόγκουαρτς, οπότε ήθελα να φέρω το Χόγκουαρτς στο σπίτι μου», λέει.

Στο μόνο σημείο που δεν μπορεί κανείς να βρει κάποιο αντικείμενο του franchise είναι στα υπνοδωμάτια των παιδιών.

Η Victoria έχει ένα κανάλι στο YouTube με περισσότερους από 27.000 ακόλουθους όπου μοιράζεται την αγάπη της για το franchise.

Το αγαπημένο της αντικείμενο στη συλλογή της είναι ένα ντουλάπι που περιέχει μια χειροποίητη μινιατούρα ρέπλικα με φύλλα χρυσού 24 καρατίων του γραφείου του Ντάμπλντορ, αξίας περίπου 35.000 λιρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε: «Είμαι παθιασμένη με τη συλλογή Χάρι Πότερ. Φέρνει χαρά όχι μόνο σε μένα και την οικογένειά μου, αλλά και στην κοινότητα. Όντας ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες παγκοσμίως, είμαι ενθουσιασμένη που κρατάω τη σημαία για το Ηνωμένο Βασίλειο, από όπου ξεκίνησε ο κόσμος των μάγων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.