ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τον Ιούνιο του 2027 ο απόπλους του Τιτανικού ΙΙ: Τι ετοιμάζει Αυστραλός δισεκατομμυριούχος (φωτό)

Ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος θέλει να αντιγράψει τον Τιτανικό... χωρίς τραγικό τέλος

Τον Ιούνιο του 2027 ο απόπλους του Τιτανικού ΙΙ: Τι ετοιμάζει Αυστραλός δισεκατομμυριούχος (φωτό)

Ένα «πολύ, πολύ ανώτερο του αυθεντικού» αντίγραφο του Τιτανικού ετοιμάζεται να ναυπηγήσει ένας Αυστραλός δισεκατομμυριούχος που ευελπιστεί να μην έχει το τέλος του εμβληματικού Τιτανικού 1.

Ο λόγος για τον μεγιστάνα Κλάιβ Πάλμερ, που νοίκιασε χώρο στην εμβληματική Όπερα του Σίδνεϊ για να ενημερώσει την παγκόσμια κοινή γνώμη ότι αναβιώνει επί τέλους το όραμά του να φτιάξει ένα πιστό αντίγραφο του Τιτανικού.

Αλλά μετά τη διανομή στους δημοσιογράφους του δελτίου Τύπου, στο οποίο ανέφερε ότι η εταιρεία του, η Blue Star Line, θα ναυπηγήσει «το πλοίο της αγάπης και του απόλυτου στυλ και πολυτέλειας», ο Πάλμερ παραδέχθηκε ότι δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία με κάποιο ναυπηγείο.

O Πάλμερ, που κλείνει τα 70 σε λίγες μέρες, είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά τα σχέδια για τον Τιτανικό ΙΙ το 2012. Οι εργασίες για το «Titanic II» ανεστάλησαν το 2015 μετά από διαφωνία πληρωμών μεταξύ μιας από τις εταιρείες του Πάλμερ και της κινεζικής εταιρείας Citic. O Αυστραλός δισεκατομμυριούχος επανήλθε το 2018 υποσχόμενος ότι το νέο υπερωκεάνιο θα αποπλεύσει το 2022.

Σήμερα επέρριψε στην πανδημία της Covid-19 την ευθύνη για τις καθυστερήσεις. Κι υποστήριξε ότι θα πρέπει ο κόσμος να τον πιστέψει αυτή τη φορά επειδή «έχω περισσότερα χρήματα τώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αυστραλός επιχειρηματίας δήλωσε βέβαιος ότι θα βρει εγκαίρως ναυπηγείο, ώστε να ξεκινήσει η ναυπήγηση του υπερωκεάνιου των 56.000 τόνων στις αρχές του επόμενου χρόνου, ενώ ο απόπλους του Τιτανικού ΙΙ – που θα ακολουθήσει την πορεία του ταξιδιού του αυθεντικού από το Σαουθάμπτον προς τη Νέα Υόρκη το 1912 – προγραμματίζεται για τον Ιούνιο του 2027.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.