ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τραγικό δυστύχημα στη Γαλλία: 69χρονος σκότωσε κατά λάθος τη σύντροφό του στο κυνήγι

Ο άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία

Τραγικό δυστύχημα στη Γαλλία: 69χρονος σκότωσε κατά λάθος τη σύντροφό του στο κυνήγι

Ένα τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα στη βόρεια Γαλλία, όπου 67χρονη Βρετανίδα έπεσε νεκρή μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από λάθος του συντρόφους της ενώ είχαν πάει για κυνήγι.

Αναλυτικότερα, η 67χρονη Jacqueline Taylor, πέθανε την Κυριακή από πυροβολισμό «πάνω από την καρδιά» αφού ο σύντροφός της Pierrot Philippot, 69 ετών, πυροβόλησε με το όπλο του προς την κατεύθυνσή της κατά τη διάρκεια του κυνηγιού.

Ο P.Philippot, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, οργάνωσε το κυνήγι αγριογούρουνου κοντά στο σπίτι του ζευγαριού στο Goudelin της Βρετάνης, την Κυριακή.

Η 67χρονη μετά τον πυροβολισμό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Saint-Brieuc της Βρετάνης, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Οι κυνηγοί περνούσαν μέσα από ένα χωράφι όταν ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου πυροβόλησε με το τουφέκι τοποθετημένο στον ώμο του, με την κάννη να δείχνει προς την πλάτη. Ο πυροβολισμός χτύπησε τη σύντροφό του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή», ανέφερε πηγή.

Ο P.Philippot, ο οποίος κυνηγούσε στην περιοχή από όταν έφηβος, αποφυλακίστηκε ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Οι εξετάσεις που του έγιναν για αλκοόλ και ναρκωτικά βγήκαν αρνητικές ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

Ο Laurent Le Faucheur, δήμαρχος του Goudelin, δήλωσε ότι ο P.Philippot ήταν «απόλυτα συντετριμμένος από το δυστύχημα».

«Είναι ένα τρομερό σοκ για όλους μας. Γνώριζα καλά το ζευγάρι. Η Jacqueline έφτασε από τη Βρετανία πριν από περίπου επτά χρόνια, και ήταν ευτυχισμένη στο χωριό», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Πιστεύετε ότι η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό πρόκειται περί:

  • Επαναλαμβανόμενου βιασμού από τους πελάτες του μαστροπού Η.Μίχου; (7%, 884 Votes)
  • Δράσεις εγκληματικής οργάνωσης εκπόρνευσης ανηλίκου; (17%, 2.220 Votes)
  • Και των δύο (73%, 9.352 Votes)
  • Κανένα από τα δύο (2%, 280 Votes)

Σύνολο ψήφων: 12.736

Loading ... Loading ...
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.