ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τραγωδία στη Βρετανία: Σκύλος επιτέθηκε και σκότωσε 20χρονη

Μια άλλη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και επτά σκυλιά αιχμαλωτίστηκαν μετά από επέμβαση της αστυνομίας

Τραγωδία στη Βρετανία: Σκύλος επιτέθηκε και σκότωσε 20χρονη

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Βρετανία, καθώς μια κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο από σκύλο που της επιτέθηκε.

Μια μεγάλη περιοχή της υπαίθρου του Surrey έχει αποκλειστεί από την αστυνομία μετά το θάνατο μιας γυναίκας γύρω στα 20, η οποία δέχτηκε θανατηφόρα επίθεση από σκύλο.

Μια άλλη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και επτά σκυλιά αιχμαλωτίστηκαν μετά από επέμβαση της αστυνομίας μετά την επίθεση στις χθες το μεσημέρι. Οι αρχές κατέφθασαν ύστερα απο καταγγελίες για ένα σκύλο που επιτέθηκε σε κατοίκους.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Ένας άνδρας που βρισκόταν στο σημείο δήλωσε: «Η περιοχή βρίσκεται στη μέση της εξοχής και περιβάλλεται από μεγάλες μονοκατοικίες».

«Όλοι οι κοντινοί και οι γύρω δρόμοι είναι κλειστοί. Υπάρχουν περιπολικά της αστυνομίας με φώτα που αναβοσβήνουν και μπλοκάρουν τους δρόμους. Είναι αρκετά δημοφιλές σημείο για βόλτα με τα σκυλιά εδώ γύρω, αλλά κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη», δήλωσε στην Daily Mail κάτοικος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σάρεϊ δήλωσε: «Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των παραϊατρικών δυνάμεων, μια γυναίκα γύρω στα είκοσί της κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου. Αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση, οι συγγενείς της έχουν ενημερωθεί και και δέχονται την ανάλογη υποστήριξη από ειδικούς αξιωματικούς».

Mια νεκρή και μία τραυματίας από την θανατηφόρα επίθεση στη Βρετανία

«Μια δεύτερη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου. Η κατάστασή της δεν είναι απειλητική για τη ζωή. Ένοπλοι αξιωματικοί, με την υποστήριξη της Εθνικής Αστυνομικής Αεροπορικής Υπηρεσίας, συνέλαβαν συνολικά επτά σκύλους στη σκηνή και βρίσκονται υπό αστυνομική επιτήρηση.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής Alan Sproston πρόσθεσε: «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της γυναίκας που δυστυχώς έχασε τη ζωή της. Το περιστατικό αυτό θα απασχολήσει την τοπική κοινωνία και θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι πιστεύουμε ότι όλα τα σκυλιά έχουν καταγραφεί και βρίσκονται υπό αστυνομική επιτήρηση».

«Η έρευνά μας για την εξακρίβωση των συνθηκών του περιστατικού παραμένει σε εξέλιξη και θα παρακαλούσαμε την κοινότητα να μην κάνει εικασίες».

Οι ιδιοκτήτες σκύλων που σκοτώνουν κάποιον μπορούν να φυλακιστούν για έως και 14 χρόνια, να αντιμετωπίσουν απεριόριστο πρόστιμο ή και τα δύο.

Ακόμα και αν δεν υπάρχουν θάνατοι, μπορούν να αντιμετωπίσουν πέντε χρόνια φυλάκισης αν ο σκύλος τους έστω τραυματίσει κάποιον, σημειώνει το βρετανικό ρεπορτάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.