ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρεις νεκροί σε συντριβή μικρού αεροσκάφου στην Κροατία

Στρατιωτικά ελικόπτερα και drones εστάλησαν για να ερευνήσουν την περιοχή

Τρεις νεκροί σε συντριβή μικρού αεροσκάφου στην Κροατία

Τρεις Ολλανδοί σκοτώθηκαν όταν το μικρό αεροσκάφος τους συνετρίβη σε ορεινή περιοχή, στη βορειοδυτική Κροατία, όπως έγινε γνωστό από το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, σε ένα δάσος κοντά στην πόλη Όγκουλιν, σύμφωνα με τις κροατικές αρχές. Το ολλανδικό αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ εκτελούσε πτήση από το Μάριμπορ της Σλοβενίας στην Πούλα, στα παράλια της Αδριατικής.

Ο επικεφαλής των ερευνητών της Πολιτικής Αεροπορίας της Κροατίας Ντάνκο Πέτριν είπε στους δημοσιογράφους ότι και οι τρεις επιβαίνοντες σκοτώθηκαν. Τα συντρίμμια βρέθηκαν μισοκατεστραμμένα από φωτιά. «Θα χρειαστεί να κάνουμε αναλύσεις DNA επειδή το σημείο του δυστυχήματος είναι τέτοιο που δεν μπορούσαμε οπτικά να καθορίσουμε τον ακριβή αριθμό των επιβαινόντων», εξήγησε. Σύμφωνα πάντως με τα έγγραφα πτήσης, στο αεροσκάφος επέβαιναν ο πιλότος και δύο επιβάτες.

Η εκπρόσωπος του ολλανδικού ΥΠΕΞ Φελίσια Μπάκερ είπε ότι όλα τα θύματα ήταν Ολλανδοί πολίτες.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περιοχή όπου συνετρίβη το αεροσκάφος είναι δύσβατη και, ενδεχομένως, παραμένει μέχρι και σήμερα ναρκοθετημένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.