ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκόπια: Ούτε που υπολογίζουν την Ελλάδα – «Μακεδονία» γράφουν οι φανέλες των παιχτών της εθνικής Χάντμπολ

Αμετανόητοι οι ψευτομακεδόνες

Σκόπια: Ούτε που υπολογίζουν την Ελλάδα – «Μακεδονία» γράφουν οι φανέλες των παιχτών της εθνικής Χάντμπολ

Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους γράφουν την Ελλάδα οι Σκοπιανοί καθώς όπως έγινε και στο ποδοσφαιρικό Euro 2020, έτσι και τώρα ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Χάντμπολ που θα διεξαχθεί σε Ουγγαρία και Σλοβακία από σήμερα (13/1) μέχρι και τις 30 του μήνα, αφού στη φανέλα της εθνικής ομάδας τους με την ονομασία της ομοσπονδίας τους, αναγράφεται το όνομα «Μακεδονία».

Τόσο η ομοσπονδία του χάντμπολ, όπως και αυτή του ποδοσφαίρου, επιμένουν στο «Μακεδονία», κάτι που αποδεικνύεται και τώρα με αφορμή το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του χάντμπολ, αφού στη φανέλα της εθνικής τους ομάδας αναγράφεται «Macedonian Handball Federation», δηλαδή «Μακεδονική Ομοσπονδία Χάντμπολ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την συμφωνία στις Πρέσπες την οποία η κυβέρνηση θέλει να φέρει στη Βουλή για επικύρωση δεν υπάρχει πουθενά το «Βόρεια», με το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να παρακολουθεί το θέμα και δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη αντίδραση, την οποία οι Σκοπιανοί θα γράψουν μάλλον εκεί που έγραψαν και τις προηγούμ3νες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.