ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Βόσνιοι προσεύχονται υπέρ Ρ.Τ.Ερντογάν

Οι Βόσνιοι προσεύχονται υπέρ Ρ.Τ.Ερντογάν

 Στο κεντρικό τζαμί του Σαράγεβο και σε 34 ακόμη της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, θα γίνουν προσευχές με επίκληση στον Αλλάχ,  για την υποστήριξη  του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αυτό δημοσιεύει το πρακτορείο Anadolu, το οποίο επισημαίνει ότι ο εμπνευστής αυτής της ιδέας είναι το Διεθνές Πανεπιστήμιο του Σαράγεβο, το οποίο πρότεινε για σήμερα Παρασκευή να γίνει δέηση στο τζαμί «Γκαζί Χούσρεφ Μπέγκ» μια ‘συλλογική προσευχή για τον Τούρκο πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του’.

Σύμφωνα με τους εμπνευστές,  η προσευχή ενέχει μια δυνατότητα υποστήριξης του Ερντογάν στο ‘πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τουρκία.

Ένας από τους εμπνευστές της μουσουλμανικής δέησης, ο Μούσα Κιότσε, σε δήλωσή του στο Anadolu, δήλωσε ότι το σχέδιο αποδυνάμωσης της Τουρκίας άρχισε από πέρσι το Μάιο με τις διαδηλώσεις στο πάρκο Gezi της Κωνσταντινούπολης.

«Έτσι, πολλοί φοιτητές έχουν αποφασίσει να στηρίξουν τον πρωθυπουργό Ερντογάν», είπε ο Κιότσε.

 Εξάλλου, ο μουσουλμάνος κληρικός στο Σαράγεβο, Χαλίλ Μπερζίνα, δήλωσε ότι η πρωτοβουλία έχει ευρεία στήριξη, όχι μόνο από το μεγάλο τζαμί του Σεράγεβο, αλλά και σε 34 άλλα σε περιοχές της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. (echedoros-a.gr)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.