Αλβανία: Άμεση ελληνοποίηση με δύο φωτογραφίες και 1.000 ευρώ στο χέρι

Αλβανία: Άμεση ελληνοποίηση με δύο φωτογραφίες και 1.000 ευρώ στο χέρι

Στην εκπομπή ‘Στοπ’ της τηλεόρασης ΄΄tvklan΄΄ είχε θέμα πως οι Αλβανοί μπορούν να αποκτήσουν ένα διαβατήριο από μία από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς καν να βγουν από την Αλβανία.

Αναφέρει ο παρουσιαστής:

Μια κρυφή κάμερα δείχνει πως με 1000 ευρώ στο χέρι, γινόσαστε κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου.

Ο «έμπορος» αυτής της επιχείρησης είναι ο Αντέμ Πιτσάρι που δίνει εγγύηση 100% για την επιτυχία αυτής της υπόθεσης και θα μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεσθε με μια νέα ταυτότητα για μια νέα ζωή, σε όποια χώρα της Ευρώπης θέλετε.

Ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά:

«Ένας πολίτης υπέβαλλε μόνο 2 φωτογραφίες και το απαιτούμενο ποσό και σε τέσσερις ημέρες ή το πολύ σε μία εβδομάδα πήρε στο χέρι το ελληνικό διαβατήριο με στοιχεία ταυτότητας ‘Γιάννης Γκοργκούλας’ / «Janis Gorgulas».

Στην εκπομπή παρουσιάζεται βίντεο στο οποίο δημοσιογράφοι πήγαν να συναντήσουν στο Δυρράχιο τον μεσολαβητή Αντέμ Πιτσάρι για να δουν πως μπορούν να αποκτήσουν ελληνικό διαβατήριο και να νοιώσουν Ευρωπαίοι πολίτες.

Ακολουθεί ένας διάλογος με την κρυφή κάμερα και κατά τη συζήτηση ο Πιτσάρι τους υπόσχεται ότι το πολύ σε μία εβδομάδα θα έχουν ελληνικό διαβατήριο από την Αθήνα, αρκεί να του δώσουν το ποσό των 1000 ευρώ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.