ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φ.Μπελέρης: «Δεν θα προδώσω τους ανθρώπους που με εξέλεξαν δήμαρχο»

«Δεν παραιτούμαι»

Φ.Μπελέρης: «Δεν θα προδώσω τους ανθρώπους που με εξέλεξαν δήμαρχο»

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης που παραμένει στη φυλακή εδώ και δέκα μήνες μετά από την καταδίκη του από αλβανικό δικαστήριο δήλωσε ότι «Δεν θα προδώσω όσους με εξέλεξαν Δήμαρχο». 

Πιο συγκεκριμένα «Όχι μόνο δεν πέρασε από το μυαλό μου να παραιτηθώ αλλά το θεωρώ και μεγάλη προσβολή και τιμή προς τον κόσμο που με στήριξε, την ομάδα μας, η οποία οργάνωσε και πάλεψε να έρθουμε στη διοίκηση του Δήμου. Δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά, έχει να κάνει με το πώς θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στον Δήμο. Οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ την παραίτησή μου, να την αλλάξω με οτιδήποτε».

Όπως λέει στο OPEN λίγα 24ωρα μετά την πρωτόδικη καταδίκη του σε φυλάκιση δύο ετών, είναι αποφασισμένος να παλέψει ως τη δικαίωση και θα φτάσει μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. «Περιμένουμε να καθαρογραφτεί η απόφαση, να την πάρουμε στα χέρια μας και να καταθέσουμε προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια», αναφέρει ο Φρέντι Μπελέρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.