ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βασιλιάς Κάρολος: Για ποιο λόγο συνάντησε μόνο για 30 λεπτά τον πρίγκιπα Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος έδωσε τις ειλικρινείς ευχαριστίες του στο βρετανικό κοινό για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης

Βασιλιάς Κάρολος: Για ποιο λόγο συνάντησε μόνο για 30 λεπτά τον πρίγκιπα Χάρι

Σύμφωνα με άνθρωπο που ειδικεύεται σε θέματα της βασιλικής οικογένειας, η συνάντησή του 75χρονου βασιλιά Κάρολου Γ’ με τον γιο του πρίγκιπα Χάρι κράτησε μόνο μισή ώρα προκειμένου ο βασιλιάς Κάρολος να αποφύγει το περιττό άγχος.

Ο συγγραφέας Robert Jobson επισήμανε ότι αυτό που χρειαζόταν περισσότερο ο βασιλιάς Κάρολος ήταν λίγη γαλήνη και ησυχία. «Δεν θέλετε να ανεβαίνει η αρτηριακή του πίεση. Ο βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, όποιος τύπος καρκίνου κι αν είναι, υποβάλλεται σε θεραπεία.

«Το καλύτερο πράγμα για αυτόν είναι η ηρεμία»

Το καλύτερο πράγμα για αυτόν είναι η ηρεμία. Μετά το αρχικό φιλί και την αγκαλιά, ένα σε αγαπώ μπαμπά, ελπίζω να γίνεις καλύτερα σύντομα, ποια θέματα θα τεθούν; Πράγματα που θα αυξήσουν την αρτηριακή σου πίεση».

Ο βασιλιάς Κάρολος χαμογέλασε και χαιρέτησε τον κόσμο καθώς επισκέφθηκε το παρεκκλήσι του Sandringham Estate μαζί με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα.

Σε μια επιστολή που δημοσίευσε το Sandringham House, όπου διαμένει από τότε που έφυγε από την κλινική του Λονδίνου, ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που η εμπειρία του εμπνέει άλλους να υποβληθούν σε έλεγχο.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις καλές ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες. Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από καρκίνο, τέτοιες ευγενικές σκέψεις είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση.

Είναι εξίσου ενθαρρυντικό να ακούω πως η κοινοποίηση της δικής μου διάγνωσης βοήθησε να προωθηθεί η κατανόηση του κοινού και να φωτιστεί το έργο όλων εκείνων των οργανισμών που υποστηρίζουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον ευρύτερο κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δια βίου θαυμασμός μου για την ακούραστη φροντίδα και την αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος ως αποτέλεσμα της προσωπικής μου εμπειρίας» υπογράμμισε ο βασιλιάς Κάρολος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.