ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βασιλιάς Κάρολος: Οι πρώτες εικόνες μετά την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο

Ο Χάρι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του και τον αδελφό του τα τρία τελευταία χρόνια

Βασιλιάς Κάρολος: Οι πρώτες εικόνες μετά την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο σήμερα το μεσημέρι για να επισκεφθεί τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο Γ’, μετά την ανακοίνωση ότι ο μονάρχης διαγνώσθηκε με καρκίνο. 

Σύμφωνα με την Telegraph, ο δούκας του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι, ο μικρότερος γιος του 75χρονου μονάρχη, ο οποίος έχει απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου ταξιδεύοντας με νυχτερινή πτήση για να επισκεφτεί τον πατέρα του στην κατοικία του στο Λονδίνο στο Clarence House.

Ο Χάρι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του και τον αδελφό του τα τρία τελευταία χρόνια και το 2023 εξέδωσε μια αυτοβιογραφία στην οποία επικρίνει τη βασιλική οικογένεια.

Ελπίδες για βελτίωση στις σχέσεις Χάρη-Ουίλιαμ

Ο Χάρι που βρίσκεται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δει τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ ή την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία αναρρώνει από σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στο σπίτι τους στην περιοχή του Κάστρου του Ουίνδσορ. Οι ειδικοί ελπίζουν ότι το ταξίδι της τελευταίας στιγμής του δούκα του Σάσεξ θα μπορούσε επιτέλους να φέρει πιο κοντά τον Χάρι, τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, μετά απο πολλές περιπέτειες στη σχέση τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε για τελευταία φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το καλοκαίρι, όταν παρακολούθησε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδιά. Ωστόσο, δεν συναντήθηκε με τη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης πριν κατευθυνθεί στη Γερμανία για τους Αγώνες Invictus, τους οποίους παρακολούθησε με τη Mέγκαν. Παρευρέθηκε επίσης στη στέψη του πατέρα του τον περασμένο Μάιο, αλλά έφυγε από το Λονδίνο λίγες ώρες μετά την τελετή για να επιστρέψει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χάρι πιστεύεται ότι βρίσκεται σε επαφή με τον πατέρα του, αλλά πηγές ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρξε προσέγγιση με τον Ουίλιαμ, ο οποίος λέγεται ότι παραμένει αναστατωμένος από τις επιθέσεις των Σάσεξ στη βασιλική οικογένεια μετά το περίφημο «Megxit» Η επίσκεψη του Χάρι σε αυτή τη δύσκολη για όλους στιγμή αυξάνει τις ελπίδες ότι θα μπορούσε να υπάρξει βελτίωση στις τεταμένες σχέσεις στο Μπάκιγχαμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.