ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βρετανία: Καταστροφές από την καταιγίδα Γκέριτ (φώτο-βίντεο)

Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε καταστροφές σε κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ

Βρετανία: Καταστροφές από την καταιγίδα Γκέριτ (φώτο-βίντεο)

Η καταιγίδα Γκέριτ προκάλεσε εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στη Βρετανία την Πέμπτη, αφήνοντας χιλιάδες νοικοκυριά στο σκοτάδι.

Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε καταστροφές σε κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ.

Αν και δεν εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για σφοδρή κακοκαιρία από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Βρετανίας, ο αντίκτυπος της καταιγίδας Γκέριτ με ισχυρούς ανέμους, σφοδρές βροχοπτώσεις και χιονοθύελλες συνεχίζει να γίνεται αισθητός σε περιοχές της χώρας.

Χιονοπτώσεις και μπλακάουτ από την καταιγίδα Γκέριτ στη Σκωτία

Η καταιγίδα Γκέριτ έφερε πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές της Σκωτίας μαζί με ισχυρούς ανέμους – στο όρος Κέιρνγκορμ στα υψίπεδα της Σκωτίας, καταγράφηκε ριπή ανέμου με ταχύτητα 170 χιλιομέτρων – και έντονες βροχοπτώσεις, που προκάλεσαν βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης καθώς πεσμένα δέντρα, κλαδιά και άλλα συντρίμμια κατέστρεψαν καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος.

Υπολογίζεται ότι περίπου 16.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στη Σκωτία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καταιγίδα προκάλεσε επίσης χάος στις μετακινήσεις των ταξιδιωτών μεσούσης της εορταστικής περιόδου με πολλές σιδηροδρομικές συνδέσεις στη Σκωτία να μη λειτουργούν για δεύτερο 24ωρο, προκειμένου να γίνουν έλεγχοι ασφαλείας, ενώ σε μία περίπτωση χρειάστηκε να επέμβουν διασώστες για να απομακρύνουν τους επιβάτες ενός τρένου μετά την πτώση δέντρου στις ράγες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.