ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Του ανέθεσαν να προσέχει τον σκύλο τους και εκείνος επιχείρησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά

«Καταγράφηκε σε βίντεο και ήταν ολοφάνερο τι συνέβαινε»

Βρετανία: Του ανέθεσαν να προσέχει τον σκύλο τους και εκείνος επιχείρησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρέθηκε ένας φροντιστής σκύλων στη Βρετανία καθώς η κάμερα τον «έπιασε» να προσπαθεί να κακοποιήσει σεξουαλικά έναν από τους σκύλους που φρόντιζε.

Ο Γκράχαμ Ρόμπινσον πρόσεχε το εξάχρονο σκυλί στο Σαουθάμπτον, ενώ η ιδιοκτήτρια και η 12χρονη κόρη της έκαναν διακοπές. Το δικαστήριο του Σαουθάμπτον άκουσε ότι ο 52χρονος δεν γνώριζε ότι είχαν εγκαταστήσει μια κάμερα ασφαλείας ώστε να μπορούν να παρακολουθούν το σπίτι τους όσο έλειπαν τον περασμένο Μάιο.

Στο δικαστήριο μάλιστα αναφέρθηκε ότι η 12χρονη κόρη του ιδιοκτήτη παρακολουθούσε την κάμερα σε ένα κινητό τηλέφωνο όταν είδε τον Ρόμπινσον να προσπαθεί να προχωρήσει σε αποτρόπαιες πράξεις με τον σκύλο της.

Συγκλονισμένο το δικαστήριο

Ο εισαγγελέας δήλωσε: «Το βίντεο έμεινε σε λειτουργία ώστε η ιδιοκτήτρια να μπορεί να παρακολουθεί το σπίτι. Προς μεγάλη της έκπληξη, της ίδιας και της κόρης της, είδαν τον κατηγορούμενο να προσπαθεί να διεισδύσει στον σκύλο. Καταγράφηκε σε βίντεο και ήταν ολοφάνερο τι συνέβαινε».

Σε μια δήλωση που διάβασε ο εισαγγελέας, η ιδιοκτήτρια του σκύλου είπε ότι εγκατέστησε την κάμερα επειδή είχε ένα «προαίσθημα» ότι ο φροντιστής δεν θα «σεβόταν» το σπίτι.

Πρόσθεσε ότι η πράξη του είχε «καταστρέψει εντελώς» τα γενέθλια της κόρης της, τα οποία θα γιόρταζε στις διακοπές. «Έμεινε με τρομακτικές εικόνες», είπε.

«Ο σκύλος είναι νευρικός από τότε που συνέβη το περιστατικό και δείχνει πάντα λυπημένος. Νιώθω θλίψη και θυμό όλη την ώρα», δήλωσε η μητέρα.

Ο 52χρονος δήλωσε ένοχος σε μια κατηγορία για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης σε ζώο. Είπε στην υπηρεσία επιτήρησης ότι είχε πιει δέκα ποτά και δύο μπύρες εκείνη την ημέρα και είχε επίσης κάνει χρήση κάνναβης, αλλά δεν είχε αγγίξει αλκοόλ ή ναρκωτικά από τότε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δεν εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο, δήλωσε: «Λυπάμαι που έκανα ό,τι έκανα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι σοκαριστικό. Είμαι συντετριμμένος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.