ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στρατόπεδα καραντίνας στην Κύπρο; – Σε εφαρμογή ο «υποχρεωτικός περιορισμός σε χώρους που θα υποδείξει η κυβέρνηση»

Πού θα στέλνουν τα κρούσματα;

Στρατόπεδα καραντίνας στην Κύπρο; – Σε εφαρμογή ο «υποχρεωτικός περιορισμός σε χώρους που θα υποδείξει η κυβέρνηση»

Κάποια πράγματα που πριν από λίγους μήνες θύμιζαν «θεωρία συνωμοσίας» πλέον έχουν γίνει πραγματικότητα, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουμε δει ότι κάποιες χώρες έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα Covid-19, παρόλα αυτά -μέχρι στιγμής- αυτές οι χώρες ήταν αρκετά μακριά από την Ελλάδα (Καναδάς, Αυστραλία κτλ.).

Όμως αυτό πλέον αλλάζει, καθώς από σήμερα 15 Δεκεμβρίου μπαίνουν σε εφαρμογή νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Κύπρο, ανάμεσα σε αυτά και ο «υποχρεωτικός περιορισμός» όσων έχουν βρεθεί θετικοί στην μετάλλαξη Όμικρον.

«Από τις 15 Δεκεμβρίου 2021, τον υποχρεωτικό περιορισμό των ατόμων των οποίων η εξέταση αλληλούχισης των θετικών δειγμάτων τους αφορά στο στέλεχος Όμικρον ή οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική μετάλλαξη, σε χώρους που θα υποδείξει το Υπουργείο Υγείας. Νοείται ότι οι επαφές των συγκεκριμένων κρουσμάτων είναι υποχρεωμένες να παραμένουν σε αυτοπεριορισμό, ανεξαρτήτως εμβολιαστικής κάλυψης, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του υπουργείου Υγείας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υπουργός Υγείας της Κύπρου Μιχάλης Χατζηπαντέλας και σήμερα βλέπουμε ότι τα κυπριακά ΜΜΕ αναφέρονται και αυτά σε «υποχρεωτικό περιορισμό».

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα γι’ αυτή την είδηση. Πού θα τους πάνε; Θα αφορά μόνο όσους βρεθούν θετικοί στην Όμικρον; Στο μέλλον που θα κυριαρχήσει (όπως λένε οι επιστήμονες) η Όμικρον τι θα γίνει;

Να θυμίσουμε το βίντεο από τα στρατόπεδα καραντίνας στον Καναδά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.