ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ανησυχίες» Μ. Ακιντζί για τις θέσεις της Ελληνοκυπριακής πλευράς

«Ανησυχίες» Μ. Ακιντζί για τις θέσεις της Ελληνοκυπριακής πλευράς

Ανησυχεί… η τουρκοκυπριακή πλευρά, ενόψει της Διάσκεψης της Γενεύης για την Κύπρο, καθώς εκφράζει ο Μουσταφά Ακιντζί σε επιστολή προς τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτιέρες.

Στην επιστολή, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κατηγορεί την Ελληνοκυπριακή πλευρά για επιμονή σε μη κατανοητές προϋποθέσεις, γεγονός -όπως υποστηρίζει- που δεν βοηθά τη διαδικασία.

Η προσέγγιση, προσθέτει, για μηδέν στρατό και μηδέν εγγυήσεις εξαφανίζει κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνεται.

Σύμφωνα με τον Μουσταφά Ακιντζί, οι προϋποθέσεις που θέτει η ελληνοκυπριακή πλευρά, επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο και συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάνει επιπλέον λόγο για τελευταία ευκαιρία επίλυσης του Κυπριακού, που δεν πρέπει να χαθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.