ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι λέει ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ για τις εντάσεις στην ΑΟΖ

Τι λέει ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ για τις εντάσεις στην ΑΟΖ

Ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ, σε ερώτηση αν ο διεθνής οργανισμός ανησυχεί για πιθανή ένταση στην κυπριακή ΑΟΖ, είπε πως δεν θα ήθελαν να δουν οποιαδήποτε περιστατικά και προφανώς ανησυχούν από τις συνεχείς εντάσεις σε αυτή την περιοχή.

Σε σχέση με το μέλλον της διαπραγμάτευσης στο Κυπριακό, μετά το «ναυάγιο» στο Κραν Μοντανά ο κ. Ντουζαρίκ είπε πως «είναι ξεκάθαρο από τις θέσεις των διαφόρων πλευρών στο Κραν Μοντανά ότι η διαφορά ήταν ακόμη αρκετά μεγάλη κι η διάσκεψη έπρεπε να κλείσει». Πάντως «τα Ηνωμένα Έθνη παραμένουν πρόθυμα και διαθέσιμα και στη διάθεση των πλευρών που επιθυμούν να έλθουν σε συμφωνία» και ισχύει ο διευκολυντικός τους ρόλος».

Ο κ. Ντουζαρίκ αναφέρθηκε στην αναμενόμενη άφιξη του Έσπεν Μπαρθ Έιντε στη Νέα Υόρκη για να ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προφανώς» είπε «πρέπει να σκεφθούμε τα επόμενα βήματά μας, όπως και τα μέρη. Είναι καιρός προβληματισμού για όλα τα μέρη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.