ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άιντε: Τελευταία συνάντηση με Αναστασιάδη – Ακιντζί

Άιντε: Τελευταία συνάντηση με Αναστασιάδη – Ακιντζί

Αποχαιρετιστήριες επαφές έχει ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Άιντε, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί…

Ο ‘Αιντε, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση, για να κατέλθει το Σεπτέμβριο ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές στη Νορβηγία, θα δώσει απόψε στο ξενοδοχείο «Λήδρα Πάλας» στη «νεκρή ζώνη» -έδρα αποσπάσματος της Ειρηνευτικής Δύναμης- αποχαιρετιστήρια δεξίωση όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη δεξίωση αναμένεται να συναντηθούν για πρώτη φορά, μετά τη διάσκεψη του Κραν Μοντανά, οι κκ Αναστασιάδης και Ακιντζί. Παρά την αποχώρηση του κ. ‘Αιντε, υπό την καθοδήγησή του θα συνταχθεί η έκθεση για την διάσκεψη στο Κραν Μοντανά, η οποία θα δοθεί στην δημοσιότητα τον Σεπτέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε γραπτή του δήλωση, στις 26 Ιουλίου, ο κ. ‘Αιντε ανέφερε πως κατά τις επαφές του με τους ηγέτες στην Κύπρο (στις 24 Ιουλίου) «μοιράστηκε τα αποτελέσματα των επαφών του στη Νέα Υόρκη και άκουσε τους δικούς τους προβληματισμούς για το αποτέλεσμα στο Κραν Μοντανά». Επεσήμανε ακόμη πως θα επέστρεφε στη ΝΥ για να ενημερώσει τον γγ για τα αποτελέσματα των συναντήσεών του και εξέφρασε την πεποίθηση πως η καλύτερη ευκαιρία για μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στο Κυπριακό είναι μέσω των παραμέτρων των Ηνωμένων Εθνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.