ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν. Αναστασιάδης: Υιοθέτησε κουτάβι από καταφύγιο αδέσποτων (φωτό)

Ν. Αναστασιάδης: Υιοθέτησε κουτάβι από καταφύγιο αδέσποτων (φωτό)

«Υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια. Είναι ψυχούλες. Και συνεπώς θέλουν κι αυτά αγάπη. Η έκκλησή μου είναι όποιος αγαπά πραγματικά τα ζώα να γνωρίζει ότι είναι και ο καλύτερος σύντροφος για τα παιδιά. Τα ζώα είναι πιστά στον άνθρωπο» είπε ο Νίκος Αναστασιάδης…

Ένα κουτάβι το οποίο «βάφτισε» Φριτ, υιοθέτησε από καταφύγιο αδέσποτων ζώων ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. Με την παραλαβή του Φριτ στο Προεδρικό Μέγαρο ο κύριος Αναστασιάδης έκανε έκκληση προς τον κόσμο για καλή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα τα οποία ως πιο αδύναμα χρειάζονται την αγάπη και την προστασία μας.

Συναντώντας τον μόλις έξι μηνών Φριτ ο Κύπριος Πρόεδρος ανέφερε ότι είναι συγκινημένος καθώς μετά την πάροδο κάποιου χρόνου από την απώλεια του Λίο, η οποία του στοίχισε, αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία του μικρού Φριτ. Ο Λίο ήταν το προηγούμενο σκυλί του Νίκου Αναστασιάδη και σκοτώθηκε πριν λίγο καιρό όταν το τραυμάτισε από απροσεξία αυτοκίνητο της προεδρικής φρουράς.

Πραγματικά λατρεύω τα ζώα, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προσθέτοντας ότι έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα να ξεπεραστεί η θλίψη από το χαμό του Λίο. Αναφερόμενος στον Φριτ τον χαρακτήρισε συμπαθέστατο. Πρόσθεσε ότι το όνομα Φριτ του το έδωσε λόγο του έντονου χρώματος των φρυδιών του σκυλιού.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο Φριτ ψηφίζει Αναστασιάδη, ο πρόεδρος απάντησε χαριτολογώντας «δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει έτσι κι αλλιώς είναι ανήλικος ακόμα»!

Ακολούθως ο πρόεδρος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια. Είναι ψυχούλες. Και συνεπώς θέλουν κι αυτά αγάπη. Η έκκλησή μου είναι όποιος αγαπά πραγματικά τα ζώα να γνωρίζει ότι είναι και ο καλύτερος σύντροφος για τα παιδιά. Τα ζώα είναι πιστά στον άνθρωπο», είπε και έφερε στη μνήμη του το άλογο που είχε ο πατέρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ξανά ένα φίλο που είναι από τους καλύτερους του ανθρώπου», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.