ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι θα έλεγε ο Ακιντζί; «Αναπόφευκτη η επιδρομή της Τουρκίας στο ‘Αφριν της Συρίας»

Τι θα έλεγε ο Ακιντζί; «Αναπόφευκτη η επιδρομή της Τουρκίας στο ‘Αφριν της Συρίας»

Ο Τουρκοκύπριος “ηγέτης”, Μουσταφά Ακιντζί, χαρακτήρισε αναπόφευκτη την επιδρομή της Τουρκίας στο ‘Αφριν της Συρίας. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να δηλώσει κάτι άλλο ο “ηγέτης” , που για να γίνει “ηγέτης” η Τουρκία με την εισβολή του 1974 του έδωσε ένα “κράτος”

Μιλώντας στη γενική συνέλευση του Τουρκοκυπριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου ο Ακιντζί υποστήριξε: «τέτοιες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες όταν τα σύνορα μιας χώρας βρίσκονται υπό απειλή ή παραβιάζονται».

Είπε πως πρέπει να υπάρχει ανοχή στις αντίθετες απόψεις με σεβασμό στη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου. Ο κ. Ακιντζί εξέφρασε επίσης ικανοποίηση, που η χθεσινή πορεία των Τουρκοκυπρίων για την ειρήνη και τη δημοκρατία έγινε χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ανέφερε πως η βία και η απόπειρα για λιντσάρισμα ενός δημοσιογράφου είναι κάτι το απαράδεκτο, σημειώνοντας πως οι Τουρκοκύπριοι «έχουν διαμορφώσει μια δημοκρατική και κοσμική ταυτότητα, σέβονται τις άλλες απόψεις και επιδεικνύουν ανοχή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επεσήμανε πως η νέα “κυβέρνηση” στα κατεχόμενα και οι οργανώσεις πολιτών έχουν την ευθύνη να δημιουργήσουν ένα κλίμα ειρήνης και αμοιβαίου σεβασμού. Επίσης, ευχήθηκε να υπάρχει ηρεμία και ειρήνη στην Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.