ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η εκδήλωση λατρείας γυναίκας ψηφοφόρου στον Αναστασιάδη – Ο Πρόεδρος σκούπιζε για ώρα το κραγιόν! (βίντεο)

Η εκδήλωση λατρείας γυναίκας ψηφοφόρου στον Αναστασιάδη – Ο Πρόεδρος σκούπιζε για ώρα το κραγιόν! (βίντεο)

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου στη Λεμεσό και προτού προβεί σε δήλωση, έγινε αποδέκτης μιας εκδήλωσης λατρείας από γυναίκα ψηφοφόρο του!

Ήταν η ώρα που ο ΠτΔ εξερχόταν του Λανιτείου Λυκείου, όπου και εψήφισε σήμερα, όταν ενώ ετοιμαζόταν να προβεί στην καθιερωμένη δήλωση μετά την κάλπη, μια γυναίκα ψηφοφόρος, της οποίας τα πιστεύω είναι υπεράνω αμφισβήτησης, τον άρπαξε και τον φίλησε μπροστά στις κάμερες, πασαλειφόντάς τον όμως και με κραγιόν, όπως μάλιστα η ίδια του είπε, προτρέποντάς τον να το σκουπίσει προτού απευθυνθεί στους δημοσιογράφους και τις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενώ σκουπίζει τα υπολείμματα του κραγιόν της φανατικής θαυμάστριάς του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.