Ο Α.Σαμαράς «θα κάνει αυτό που πρέπει». Δηλαδή, «τόσο, όσο»...

Κύπρος: Υπόθεση εμπρησμού κεραίας με… φόντο το 5G

Κύπρος: Υπόθεση εμπρησμού κεραίας με… φόντο το 5G

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σε άλλο επίπεδο πέρασαν οι θεωρίες συνωμοσίας για το δίκτυο 5G στην Κύπρο.

Το βράδυ του Σαββάτου(11/04) λοιπόν άγνωστοι έθεσαν κακόβουλα φωτιά όπως όλα δείχνουν σε κεραία στη Λεμεσό και το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με την αστυνομία είναι να πρόκειται για πρόσωπα που είναι ενάντια στο δίκτυο 5G μετά και τα όσα λέχθηκαν και διαδίδονται τις τελευταίες μέρες.

Όπως δήλωσε στην offsite ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, “Υπάρχει μια εκτίμηση ότι μάλλον είναι άτομα που εναντιώνονται στο δίκτυο 5G. Ωστόσο δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο και σίγουρο ακόμα. Περισσότερα θα διαφανούν από την έρευνα που γίνεται”.

Την υπόθεση κακόβουλης ζημιάς έρευνα το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ούτε εγκατέστησαν, ούτε τοποθετούνται αυτή τη στιγμή κεραίες 5G στην Κύπρο

Θυμίζουμε πάντως ότι με δήλωση του στην offsite ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Γιώργος Κωμοδρόμος ανέφερε προ ημερών ότι δεν πρόκειται να τοποθετηθούν κεραίες 5G και πρόκειται για παραπληροφόρηση και fake news σχετικά με την εγκατάσταση κεραιών για 5G, επεξηγώντας πως για να δουλέψουν οι κεραίες και τα κινητά χρειάζονται ραδιοσυχνότητες. «Οι παρόχοι δεν έχουν αυτές τις ραδιοσυχνότητες για να λειτουργήσει το 5G, άρα πως λειτουργεί το 5G», διερωτήθηκε ο κ. Κωμοδρόμος.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.