ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κύπρος: Ανακοινώθηκαν άλλοι δύο θάνατοι και 2.932 κρούσματα κορωνοϊού

Από την έναρξη της πανδημίας στην Κύπρο  αποβιώσει συνολικά 1.180 άνθρωποι

Κύπρος: Ανακοινώθηκαν άλλοι δύο θάνατοι και 2.932 κρούσματα κορωνοϊού

Σχεδόν τρεις χιλιάδες νέα περιστατικά covid-19 και άλλοι δύο νέοι θάνατοι συμπολιτών ανακοινώθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Υγείας για την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Από την έναρξη της πανδημίας στην Κύπρο  αποβιώσει συνολικά 1.180 άνθρωποι.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, οι δύο θάνατοι αφορούν σε: γυναίκα, ηλικίας 76 ετών, που απεβίωσε στις 16 Σεπτεμβρίου και άνδρα, ηλικίας 70 ετών, που απεβίωσε στις 19 Σεπτεμβρίου.

Συνολικός αριθμός θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19: 1.180. 51 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ:

  • 1 σε σοβαρή κατάσταση (ΜΕΘ: 0 εκτός αναπνευστήρα/0 διασωληνωμένοι, ΜΑΦ: 1)
  • 4 ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Διαγνωστικές εξετάσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 66.616 διαγνωστικές εξετάσεις, εντοπίστηκαν 2.932 νέα περιστατικά (σύνολο κρουσμάτων 585.313). Ποσοστό θετικότητας στο σύνολο των εξετάσεων 4,4%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.