Κύπρος: Μηχανή κόπηκε στα δυο μετά από σύγκρουση με ΙΧ – Νεκρός ο 35χρονος οδηγός της

Η μηχανή του άτυχου 35χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη

Κύπρος: Μηχανή κόπηκε στα δυο μετά από σύγκρουση με ΙΧ – Νεκρός ο 35χρονος οδηγός της

Σοβαρό τροχαίο που είχε σαν συνέπεια τον θάνατο ενός 35χρονου οδηγού μηχανής, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε ο Στηβ Θεοδούλου, Βοηθός Υπεύθυνος Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και Υπεύθυνος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, «γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου, άνδρας ηλικίας 35 ετών, οδηγούσε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού στην οδό Κοραή στο Παραλίμνι, κατευθυνόμενος από τον κυκλικό κόμβο Παραλιμνίου-Δερύνειας προς τα φώτα τροχαίας της πρώην ΑΔΕ Αμμοχώστου».

Πρόσθεσε ότι «σε κάποιο σημείο του δρόμου ο 35χρόνος φαίνεται να προσπέρασε προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 36 ετών, κάτοικος Παραλιμνίου, η οποία επιχειρούσε να στρίψει δεξιά, σύμφωνα με την πορεία της, στην πολυκατοικία όπου διαμένει».

mixani_2
troxaio_mix2

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «από τη σύγκρουση η μοτοσυκλέτα μοιράστηκε στα δυο, με αποτέλεσμα το ένα της μισό να καταλήξει σε άλλο όχημα. Ο 35χρόνος, που έφερε κράνος ασφαλείας, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 35χρονος παρότι φορούσε κράνος, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου διασωληνώθηκε. Ωστόσο χρειάστηκε η επείγουσα μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.