ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραγωδία στην Κύπρο: Πατέρας ποδοσφαιριστή «έφυγε» την ώρα που έβλεπε τον αγώνα του γιου του

Ο άτυχος άντρας έχασε τις αισθήσεις του προτού μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Τραγωδία στην Κύπρο: Πατέρας ποδοσφαιριστή «έφυγε» την ώρα που έβλεπε τον αγώνα του γιου του

Από ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν επισκιάστηκε ο αγώνας της Δόξας Κατωκοπιάς με το Παραλίμνι για τα play out στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Ανδρέα Καραμανώλη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 47 ετών, την ώρα που παρακολουθούσε την αναμέτρηση της ομάδας με το Παραλίμνι.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ, πάνω στην ένταση του αγώνα, έχασε τις αισθήσεις του και προτού μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση της Δόξας αναφέρει:

«Το Σωματείο Δόξα Θ.Ο.Ι Κατωκοπιάς, εκφράζει την απέραντη θλίψη του για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή μας, Ανδρέα Καραμανώλη. Σύσσωμη η οικογένεια της Δόξας στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή μας αλλά και της οικογένειας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.