ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή η εκπομπή θα αντικαταστήσει το «Στην υγειά μας»

Αυτή η εκπομπή θα αντικαταστήσει το «Στην υγειά μας»

Τίτλους τέλους έριξε οριστικά η εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου, ολοκληρώνοντας όχι μόνο τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, αλλά και την παρουσία της στο τηλεοπτικό τοπίο. Ποια όμως θα την αντικαταστήσει;

Ήταν Μάιος όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει με το «Στην υγειά μας». Μάλιστα, τότε στο συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στα social media έγραφε μεταξύ άλλων τα εξής: «Πέρασαν 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε – και πού δεν μας πήγε! – ήρθε η ώρα να… δέσει».

Ο ΣΚΑΪ θέλοντας να καλύψει το κενό που άφησε η εκπομπή, δεν έμεινε στην εύκολη λύση της ξένης ταινίας αλλά άλλαξε όλη την prime time ζώνη του. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες το Voice που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός δεν θα έχει πια θέση στο καθημερινό πρόγραμμα, αλλά θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 21:00.

Από Δευτέρα ως Παρασκευή η prime time ζώνη θα ξεκινάει στις 21:00 με το Top Chef που θα έχει δίωρη διάρκεια.

Στις 23:00 θα αρχίζει το Big Brother, το οποίο θα τελειώνει στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Το ίδιο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα γίνεται και τις Παρασκευές όπου θα υπάρχει αποχώρηση, αφού κρίθηκε απαραίτητο το live του Big Brother να έχει μικρότερη διάρκεια.

Οριστικές αποφάσεις για την prime time ζώνη του σταθμού αναμένεται να παρθούν τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποτέ θα προβάλλεται η νέα καθημερινή σειρά που σχεδιάζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.