ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Big Brother: Η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι και η είσοδος δύο νέων παικτών (βίντεο)

Big Brother: Η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι και η είσοδος δύο νέων παικτών (βίντεο)

Πλέον είναι γεγονός, καθώς το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother.

Οι τρεις υποψήφιοι ήταν η Ελένη, ο Μελέτης και ο Παναγιώτης, ο οποίος βρήκε στον… τάκο κατόπιν υπόδειξης του Ισιδωρού, ο οποίος τις πρώτες ημέρες ήταν απομονωμένος στο Μυστικό Δωμάτιο κι είχε την δυνατότητα να αλλάξει έναν υποψήφιο.

Στην πορεία διεξήχθη το αγώνισμα του βέτο με την Ανχελίτα και την Ευδοκία Τσαγκλή να παίρνουν τη νίκη, επιλέγοντας ωστόσο να μην «σώσουν» κάποιον παίκτη και αν αφήσουν τους υποψήφιους, ως έχουν.

Ελένη, Μελέτης και Παναγιώτης διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους κι αποχώρησε από το Big Brother, είναι η Ελένη Σπανού.

Μάλιστα, η Γιώτα ζήτησε τελευταία στιγμή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι και να μείνει μέσα η Ελένη, ωστόσο αυτό ήταν εκτός του κανονισμού, με τον Μεγάλο Αδερφό να της ανακοινώνει πως έχει 24 ώρες για να αποφασίσει αν τελικά επιθυμεί ή όχι να φύγει.

Οι δυο νέοι παίκτες

Απόψε, στο πρώτο live μπήκαν στο παιχνίδι δύο νέοι παίκτες. Πρώτη έκανε την εμφάνισή της η Σοφία Αλεξανιάν, η οποία είναι ηθοποιός και έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες σειρές, ανάμεσά τους το Κόκκινο Ποτάμι και το Έλα στη θέση μου.

Ο δεύτερος παίκτης που μπαίνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είναι ο 33 χρονος Νικόλας Τσιρλής. Έχει καταγωγή από τη Χίο και την Κούβα και ασχολείται με τα τουριστικά ποδήλατα και με την παραγωγή σοκολάτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.