ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tα ζώδια που αναμένεται να πάρουν λεφτά μέσα στον Νοέμβριο

Ποια είναι τα τρία ζώδια

Tα ζώδια που αναμένεται να πάρουν λεφτά μέσα στον Νοέμβριο

Από τις 23 Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει η εποχή του Σκορπιού που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μια έντονη περίοδος και για κάποιους πολύ ευνοϊκή αφού φέρνει μαζί της εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής μας.

Κάποια ζώδια φαίνεται πως θα σταθούν πολύ τυχερά στα συναισθηματικά ζητήματα με νέους έρωτες να εισβάλουν στη ζωή τους ενώ κάποια άλλα από ότι φαίνεται θα βγουν κερδισμένα … από οικονομικής πλευράς και θα δουν παραπάνω λεφτά χωρίς να το περιμένουν μέσα από τη δουλειά τους και νέες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα τρία ζώδια που ο Νοέμβριος θα γεμίσει με λεφτά και επαγγελματική ικανοποίηση:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μυστηριώδης και έντονη ενέργεια του Σκορπιού δεν θα σε αφήσει σε ησυχία αυτό τον μήνα αλλά δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς γιατί τα πράγματα θα κυλήσουν ευνοϊκά και υπέρ σου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου! Δεν το λες και λίγο! Η Σεληνιακή έκλειψη μάλιστα στις 19 Νοεμβρίου θα σε ωθήσει να κάνεις νέα πράγματα και να εκμεταλλευτείς νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν! Να είσαι λοιπόν προετοιμασμένος καθώς η Νέα Σελήνη έρχεται με φόρα για τον Υδροχόο και υπόσχεται μέσα από νέες επαγγελματικές προτάσεις αύξηση του εισοδήματος σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο μήνας θέλει λίγο προσοχή από τους Τοξότες, κυρίως σε θέματα υγείας. Φροντίστε τον εαυτό σας καθημερινά και μην τον αμελείτε. Δεν χρειάζεται να έχετε τόσο άγχος στη δουλειά και να επιβαρύνετε με άσκοπες έγνοιες τον εαυτό σας. Μην αναλώνεστε σε συγκρούσεις και ανούσιες ίντριγκες που προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν στα επαγγελματικά σας. Θυμηθείτε ότι η Αφροδίτη βρίσκεται πλάι σας όλο αυτό το διάστημα και αυτό σημαίνει ότι το πορτοφόλι σας όχι μόνο δεν θα αδειάσει, αλλά θα το δείτε να γεμίζει ξανά και ξανά από εκεί που δεν το περιμένετε! Η αυτοπεποίθηση σας θα «σκαρφαλώσει» στα ύψη καθώς θα αισθάνεστε αυτή την εύνοια στη ζωή σας γενικότερα. Προσοχή μόνο σε όποιες νέες συνήθειες βάλετε στην καθημερινότητα σας να μην δώσουν μόνο προσωρινά χαρά και ενθουσιασμό αλλά να σας βοηθήσουν και μελλοντικά για καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία.

ΖΥΓΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα είναι η ευκαιρία για σένα Ζυγέ να διεκδικήσεις όσα πιστεύεις ότι αξίζεις με τη σκληρή δουλειά που κάνεις και την αφοσίωση που δείχνεις καθημερινά στο επάγγελμα σου. Ήρθε η στιγμή να δείξεις τι αξίζεις και να κερδίσεις τα ανάλογα. Μην διστάσεις να ζητήσεις μια καλύτερη θέση ή περισσότερα χρήματα από τη δουλειά σου καθώς το πιθανότερο είναι ότι θα τα κερδίσεις. Η δουλειά σου τώρα θα ανταμειφθεί και με το παραπάνω. Η Νέα Σελήνη λοιπόν, ευνοεί και εσένα οικονομικά οπότε αν νιώθεις ότι θες να ανταμείψεις τον εαυτό σου κάνοντας κάποιο δώρο που τόσο καιρό θεωρούσες υπερβολική σπατάλη, μάλλον τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις και να το απολαύσεις, χωρίς να το μετανιώσεις αργότερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.