Τρελές ποινές δικαστηρίου που όμως… επιβλήθηκαν στα αλήθεια

Δεν πάει ο νους σας

Τρελές ποινές δικαστηρίου που όμως… επιβλήθηκαν στα αλήθεια

Τι ποινή θα μπορούσε να επιβάλει ένας δικαστής σε γυναίκα που αναστάτωνε τη γειτονιά όταν είχε οργασμό; Σε κάποιους που οργάνωσαν φιλανθρωπικό έρανο για να τσεπώσουν τα λεφτά;

Μπορεί το νομικό σύστημα της Βρετανίας να έχει τις ρίζες του αρκετά πίσω στο χρόνο ωστόσο οι δικαστές φαίνεται πως δράττουν την ευκαιρία όποτε μπορούν να αποφαίνονται δημιουργικά.

Νηστεία και προσευχή

Όταν μια γυναίκα ξεσήκωσε ολόκληρη τη γειτονιά από τις φωνές ηδονής που έβγαζε κατά τη διάρκεια του σεξ η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σαφής και πολύ απλή: «Τέλος οι επισκέψεις ανδρών στο σπίτι» . Μάλιστα της απαγόρευσαν μέχρι και το στριπτίζ αλλά και να μεθύσει σε δημόσιο χώρο.

Έτσι, η 28χρονη Νάταλι Τζέντλ πλέον μπορεί να δέχεται επισκέψεις μόνο από τους αδερφούς της και από τους άνδρες του… ΕΚΑΒ και ανάλογων υπηρεσιών.

Με το ίδιο νόμισμα

Αν έχετε σκεφτεί πως ο μόνος τρόπος να μαζέψετε χρήματα για το πολυπόθητο ταξίδι στο Λας Βέγκας είναι να οργανώσετε φιλανθρωπικό γκαλά για τη φουκαριάρα- και καλά μάνα σας- ξεχάστε το, θα σας βγει ξινό.

Ο λόγος για μια ομάδα εφήβων οι οποίοι έπεισαν όλη τη γειτονιά να τους δώσει χρήματα για δήθεν φιλανθρωπικό σκοπό. Η ποινή τους ήταν αμείλικτη. Γλίτωσαν τη φυλακή με τον αντίτιμο να ολοκληρώσουν το σκοπό τους, να μαζέψουν δηλαδή τα χρήματα που ήθελαν. Φυσικά και δεν θα τα κρατούσαν αλλά θα τα έδιναν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Αυτό θα πει έφαγε πόρτα

Ο φοιτητής Τζάνις Νορντς το είχε παρακάνει. Σε όποιο εστιατόριο και εάν πήγαινε έφευγε σαν κύριος χωρίς να πληρώνει δεκάρα ώσπου τον έπιασαν τσακωτό να προσπαθεί να φύγει με ελαφρά πηδηματάκια για άλλη μια φορά.

Ο δικαστής δεν έδειξε συμπόνια για τον άφραγκο φοιτητή αλλά σκέφτηκε πως να του δώσει ένα γερό μάθημα απαγορεύοντάς του την είσοδο στα ακριβά εστιατόρια σε 6 κυριλέ περιοχές του Λονδίνου.

Κοινωνική εργασία και χαρά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα στις ποινές κοινωνικής εργασίας των κρατουμένων του Νότινγκ Χιλ ήταν να φτιάξουν και τα αποκριάτικα κοστούμια για το Καρναβάλι. Επιπλέον έπρεπε να δουλέψουν με ζώα, σε φιλανθρωπικά μαγαζιά αλλά και σερβίρουν μεσημεριανό σε οίκους ευγηρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.