ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την τυχαία συνάντηση με τον πρώην της

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την τυχαία συνάντηση με τον πρώην της

Μέσα από την εκπομπή της, «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως συναντήθηκε τυχαία στο ίδιο μαγαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέφερε μάλιστα πως παρατήρησε κάποιους να τη φωτογραφίζουν με τον επιχειρηματία και στη συνέχεια είδε τα στιγμιότυπα στο διαδίκτυο.

«Μου συνέβη το Σάββατο. Ήμουν σε μαγαζί στο Κολωνάκι, δεν ήμουν στα μπουζούκια. Ήμουν με την παρέα μου. Με έναν άνθρωπο που έχεις υπάρξει τόσα χρόνια δε θα μιλήσεις; Συνειδητοποιεί ένας φίλος μου πως τραβάνε και ξαφνικά το βλέπεις στα sites. Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι. Να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατόπιν ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη ρώτησε: «Χάρηκες που τον είδες; Στενοχωρήθηκες;». «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό», αρκέστηκε να πει η Κατερίνα Καινούργιου, που δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.