Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Έρχεται η νέα ταινία του Νίκολας Κέιτζ ως «Κόμη Δράκουλα»

Πότε θα δούμε την νέα του ταινία;

Έρχεται η νέα ταινία του Νίκολας Κέιτζ ως «Κόμη Δράκουλα»

Σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times, ο Κέιτζ δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει έναν τέτοιο ρόλο.

«Το κλειδί, νομίζω, είναι η κίνηση. Είδα την ταινία “Malignant” και ο σκηνοθέτης της Τζέιμς Γουάν καθώς και η ηθοποιός δημιούργησαν μία χορογραφία τρομακτική. Ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο, όπου ο Δράκουλας μπορεί είτε να γλιστράει είτε να κινείται όπως η Sadako στο “Ring”», σχολιάζει ο Κέιτζ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου ηθοποιός, μίλησε επίσης για τη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο. «Δούλευα στον κινηματογράφο Fairfax στο Μπέβερλι πουλώντας εισιτήρια και ποπ κορν», είπε. «Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Ήμουν 15 ετών και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν το σινεμά. Ήθελα να παίζω σε ταινίες. Ο κινηματογράφος ήταν πάντα φίλος μου από παιδί. Με βοήθησε να περάσω διάφορες δύσκολες περιόδους».

Τα γυρίσματα του «Renfield» θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κρις ΜακΚέι, (Chris McKay). Συμπρωταγωνιστούν ο Νίκολας Χουλτ (Nicholas Hoult) και η αμερικανίδα ηθοποιός, Awkwafina.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.