«Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε και μου ζήτησε τη συμβουλή μου για να παίξει σε μία ξένη ταινία»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τον πόσο τον συγκλόνισε το γεγονός ότι σκοτώθηκε ο Πάνος Νάτσης.

Να σημειωθεί πως οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Πάνο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μιλήσω για μία πρεμιέρα του, για τον ενθουσιασμό του, την καλοσύνη της ψυχής τους.

Ήμασταν φίλοι, μιλάγαμε και είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς το γεγονός ότι ένας τέτοιος άνθρωπος φεύγει. Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε και μου ζήτησε τη συμβουλή μου για να παίξει σε μία ξένη ταινία.

Δεν ήμασταν κολλητοί, τον έβλεπα στα γυρίσματα της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε στη συνέχεια: «Δεν τους ήξερα τους γονείς του, τι να πεις τώρα σε αυτούς τους ανθρώπους που χάνουν το παιδί τους; Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορώ να φανταστώ ότι συμβαίνει σε έναν άνθρωπο. Ότι και να πεις σε αυτές τις στιγμές είναι λίγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μερικές φορές είναι καλύτερο να στέλνεις αγάπη, να είσαι δίπλα τους. Πανούλη να ξέρεις ότι θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας γιατί ήσουν ένας άνθρωπος και με ενοχλεί πάρα πολύ το ήσουν, θα ήθελα να σου πω είσαι μαζί μας και θα είσαι για πάντα. Αυτό το ήσουν με τρελαίνει, σ’ αγαπώ πολύ».