ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα διαφορετικά καλλιστεία της Βραζιλίας! – Δείτε τις… εστεμμένες του διαγωνισμού “Μις Οπίσθια”! [φωτο]

Τα διαφορετικά καλλιστεία της Βραζιλίας! – Δείτε τις… εστεμμένες του διαγωνισμού “Μις Οπίσθια”! [φωτο]

Αυτές οι Βραζιλιάνες είναι πραγματικά από άλλον πλανήτη. Για μία ακόμα χρονιά διοργανώθηκε στην χώρα του καφέ ο διαγωνισμός για τα καλύτερα οπίσθια, ξεσηκώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.

Η νικήτρια αναδείχτηκε ανάμεσα σε 15 κορίτσια που διεκδικούσαν τον τίτλο της κοπέλας με τα ωραιότερα οπίσθια στη χώρα.  Πάνω από 500 γυναίκες δήλωσαν συμμετοχή και τελικά επικράτησαν οι 15 πιο «προικισμένες» για τον τελικό που διοργανώθηκε στο Σάο Πάολο χθες 9 Νοεμβρίου.

Η καλλίγραμμη Suzy Cortez από το Μεξικό κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει η «Μις Οπίσθια 2015» κατακτώντας την πρώτη θέση. masdfko4 masdfko3

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Camila Gomes masdfko5

και στην τρίτη η Dani Sperle από το Ρίο ντε Τζανέιρο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
masdfko9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.