ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έκθεση για τα 70 χρόνια του οίκου Dior

Έκθεση για τα 70 χρόνια του οίκου Dior

Τον οίκο Dior έχουν κοινό οι παρακάτω επτά σχεδιαστές, ο Κριστιάν Ντιόρ, ο Ιβ Σεν Λοράν, ο Μαρκ Μποχάν, ο Τζιανφράνκο Φερέ, ο Τζον Γκαλιάνο και η Μαρία Γκράτσια Κιούρι.

Και οι εφτά σχεδιαστές είχαν κάποια στιγμή στη ζωή τους τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στον πασίγνωστο οίκο πολυτελείας που ιδρύθηκε το 1947 από τον Κριστιάν Ντιόρ.

Για να γιορτάσει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του, ο οίκος αποτίει φόρο τιμής στους σχεδιαστές, μέσα από μία μεγάλη έκθεση στο Μουσείο των Διακοσμητικών Τεχνών στο Παρίσι.

Η έκθεση έχει τίτλο «Κριστιάν Ντιόρ: Ο σχεδιαστής του μέλλοντος» και κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο παρουσιάζοντας εμβληματικές δημιουργίες του ιδρυτή, αλλά και των ανθρώπων που επηρεάστηκαν από αυτόν και συνέχισαν το έργο του, χαράσσοντας μια επιτυχημένη πορεία για 70 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της στο Παρίσι στις 5 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου του 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.