ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

«Έφυγε» από τη ζωή γνωστός ράπερ θρυλικού συγκροτήματος (φωτό, βίντεο)

«Έφυγε» από τη ζωή γνωστός ράπερ θρυλικού συγκροτήματος (φωτό, βίντεο)

Η είδηση του θανάτου του χθες το βράδυ έχει σκορπίσει θλίψη στον κόσμο της μουσικής. Το ιστορικό δίδυμο των Mobb Deep δεν θα είναι πλέον το ίδιο, καθώς ο ράπερ Prodigy πέθανε σε ηλικία 42 ετών.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του σχήματος, ο Prodigy έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια περιοδείας του. Τα δυσάρεστα νέα μετέδωσε πρώτο το Rolling Stone.

Ο ράπερ εισήχθη πριν από μία βδομάδα σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας μετά από live εμφάνιση του, για θεραπεία σχετική με τη δρεπανοκυτταρική αναιμία, με την οποία πάλευε από παιδί. Η ακριβής αιτία θανάτου ωστόσο δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα. Ο Prodigy εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα με άλλους ράπερ, όπως οι Ghostface Killah, Onylx, KRS-One και Ice-T.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ιδιαίτερη μνεία έχει γίνει στα social media για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, με πολλούς διάσημους να χρησιμοποιούν το hashtag #RIPProdigy, για την απώλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.