ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χιου Τζάκμαν: Λέει «Yassou» από παραλία της Ελλάδας (φωτό)

Χιου Τζάκμαν: Λέει «Yassou» από παραλία της Ελλάδας (φωτό)

Ο διάσημος ηθοποιός έχει επισκεφτεί και άλλες φορές την χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας απολαμβάνει στις διακοπές του ο Χιου Τζάκμαν μαζί με τη σύζυγό του. Το ζευγάρι, πριν μία εβδομάδα, βρισκόταν στην Αντίπαρο και αυτές τις ημέρες πολλοί ντόπιοι αλλά και τουρίστες αναγνώρισαν τον Αυστραλό ηθοποιό σε μία από τις βόλτες του στο νησί της Μυκόνου.

Σήμερα, ο σταρ του Χόλιγουντ ανέβασε μια φωτογραφία του στο Instagram από την Ελλάδα γράφοντας «Yassou», διαφημίζοντας έτσι τη χώρα μας στους εκατομμύρια ακόλουθους του.

Πριν λίγες ημέρες είχε φωτογραφηθεί με θαυμαστή του στην όμορφη Αντίπαρο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζάκμαν επισκέπτεται την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μάλιστα το 2014 περπατώντας στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας “Χ-ΜΕΝ: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος”, ο “Γούλβεριν” είχε αποκαλύψει στους δημοσιογράφους ότι έχει ελληνικές ρίζες. «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.