ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ. Μενούνος: Φωτογραφία στο Instagram με το αγόρι που της έδωσε κουράγιο για τη δύσκολη επέμβαση( φωτό)

Μ. Μενούνος: Φωτογραφία στο Instagram με το αγόρι που της έδωσε κουράγιο για τη δύσκολη επέμβαση( φωτό)

Η παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος παραιτήθηκε από τον ηλεοπτικό σταθμό E! Entertainment, ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας, λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλό της.

Η περιπέτεια με την υγεία της Μαρίας Μενούνος είναι, δε, κατά κάποιο τρόπο διπλή, καθώς ταυτόχρονα με το δικό της πρόβλημα εξελίσσεται η θεραπεία της μητέρας της από τον καρκίνο τετάρτου σταδίου, επίσης στον εγκέφαλο.

H Maria Menounos μοιράστηκε μία φωτογραφία με το αγόρι που της έδωσε το κουράγιο για να προχωρήσει σε αυτή τη δύσκολη επέμβαση.

«Ο Isaiah ήταν η έμπνευσή μου για να προχωρήω στη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Τον συνάντησα όταν παρουσίαζα μία εκδήλωση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας λίγο πριν τημ προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Έχει ήδη υπομείνει 28 επεμβάσεις στον εγκέφαλο. Τον ρώτησα αν φοβήθηκε πριν από την επέμβαση. Σκέφτηκε για ένα δευτερόλεπτο και είπε: ” Όχι”. Ξέρω ότι ο Θεός τον έφερε στον δρόμο μου για κάποιο λόγο. Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα. Ήμουν τόσο ευγνώμων που συμμετείχα σε αυτό το φιλανθρωπικό event που βοηθά τις οικογένειες που μάχονται με τον καρκίνο», έγραψε μεταξύ άλλων, η Μaria Menounos.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.