ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ξέσπασμα του Φ.Σοφιανού για τα δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του

Ξέσπασμα του Φ.Σοφιανού για τα δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του

«Τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου και για νοσηλεία μου στην μονάδα εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, είναι εντελώς αναληθή” δηλώνει o γνωστός ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός.

Ο κ. Σοφιανός μάλιστα συνεχίζει:

“Η πλήρης αλήθεια είναι ότι υποβλήθηκα σε στεφανιογραφία, για καθαρά προληπτικούς λόγους, τα αποτελέσματα της οποίας μάλιστα, ήταν άριστα. Νοσηλεύτηκα σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου όπως προβλέπεται από την διαδικασία πριν και μετά από κάθε τέτοια εξέταση.

Με την “ευκαιρία’’ μάλιστα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καρδιολόγους κυρίους Κουδούνη, Κλουφέτο, Αντωνακόπουλο, το νοσηλευτικό προσωπικό και τον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργο Μπέζο, που κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το νοσηλευτικό ίδρυμα να είναι πρότυπο, παρέχοντας υψηλή ιατρική φροντίδα.

Καθόλου ‘’δύσκολες’’ ώρες υγείας δεν αντιμετωπίζω λοιπόν, αντιθέτως απολαμβάνω τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Καλαμάτας και βρίσκομαι μάλιστα στη διαδικασία προετοιμασίας θεατρικής παράστασης”

Και καταλήγει:

“Είναι λυπηρό να αναδημοσιεύονται με τέτοια ένταση και τέτοια ταχύτητα, χωρίς καμία διασταύρωση, τέτοιου είδους πληροφορίες που έγιναν αιτία να ανησυχήσουν πολλοί άνθρωποι του φιλικού και κοινωνικού μου περιβάλλοντος”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:eleftheriaonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.