ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δεκαεννέα χρόνια μετά η Ματίνα Μανταρινάκη – Πώς είναι σήμερα; (φωτό)

Δεκαεννέα χρόνια μετά η Ματίνα Μανταρινάκη – Πώς είναι σήμερα; (φωτό)

Η «Ματίνα Μανταρινάκη» είναι ένας ρόλος που θα την καταδιώκει για πάντα την ηθοποιό, Καλλιρόη Μυριάγκου.

«Δεν είναι το καλύτερό μου που με ταυτίζουν ακόμα και σήμερα με τη Ματίνα. Αλλωστε αυτή η δουλειά ήταν πολλά χρόνια πριν και δεν ήταν η πρώτη μου ως ηθοποιός, όπως λανθασμένα πιστεύει ο κόσμος. Είχα τουλάχιστον επτά οχτώ χρόνια προϋπηρεσίας στο θέατρο» είχε αποκαλύψει η ίδια σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της.

Και αν η «Ματίνα Μανταρινάκη» ήταν λίγο συντηρητική, η Καλλιρόη Μυριαγκού δεν είναι καθόλου. Η ίδια δηλώνει «ροκ και λίγο ακραία». Λάτρης του θέατρου, στο οποίο έκανε πολλές δουλειές μετά την ολοκλήρωση της σειράς. Σήμερα, σύμφωνα με την espresso, απολαμβάνει σημαντικές συνεργασίες και ωραίους ρόλους που συνοδεύονται από κολακευτικές κριτικές για το ταλέντο της, όπως στη φετινή ερμηνεία της στην παράσταση «Το κορίτσι που πέφτει, πέφτει, πέφτει», ένα έργο που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.