
Το Πακιστάν απηύθυνε έκκληση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν να παρατείνουν την υφιστάμενη εκεχειρία διάρκειας δύο εβδομάδων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης με την Αμερικανίδα επιτετραμμένη στο Πακιστάν, Νάταλι Α. Μπέικερ, ο υπουργός Εξωτερικών Ισχάκ Νταρ υπογράμμισε την ανάγκη συνέχισης του διαλόγου μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης.
Όπως αναφέρεται, η πακιστανική πλευρά προέτρεψε και τις δύο χώρες να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο επέκτασης της εκεχειρίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας αποκλιμάκωσης της έντασης και ενίσχυσης της διπλωματικής προσέγγισης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.