ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρουαζιέρα σε νησιά για τους survivors με καπετάνιο τον Σάκη Τανιμανίδη (φωτο)

Κρουαζιέρα σε νησιά για τους survivors με καπετάνιο τον Σάκη Τανιμανίδη (φωτο)

Mια κρουαζιέρα για τους παίκτες του Survivor από τον Σάκη Τανιμανίδη όπου θα διοργανωθεί εν πλω φεστιβάλ με πολύ χορό, με νέους και νέες από κάθε γωνιά της χώρας!

Ειδικότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι παίκετες του Survivor θα πάνε 14-17 Ιουλίου κρουαζιέρα, και μάλιστα οργανωμένη από το δικό του ταξιδιωτικό γραφείο.

Επίσημοι προσκεκλημένοι θα είναι σχεδόν όλοι οι παίκτες του Survivor.

Το πάρτυ θα είναι διαρκές πάνω στο κρουαζιερόπλοιο, και το εισιτήριο θα στοιχίζει από 259 ως 460 ευρώ, για 4 μέρες εν πλω, με άφθονο φαγητό!

Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στη χθεσινή εκπομπή του «Πανόραμα Survivor», στην κρουαζιέρα βρίσκονται οι περισσότεροι παίκτες. «Θα πάμε με καπετάνιο τον Σάκη Τανιμανίδη, Μύκονο, Σάμο, Μήλο και Έφεσο», είπε ο personal trainer του «Survivor».

Οι πρώην «Μαχητές» και «Διάσημοι» επιβιβάστηκαν στο πλοίο ενώ κάποιοι από αυτούς, ποστάρουν φωτογραφίες στα social media από το νέο τους ταξίδι.

Οι αδερφές Αϊνατζόγλου, ο Ορέστης Τσανγκ, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο Κώστας Βασάλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.