ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Game of Thrones: Δυναμική επιστροφή με τους Lannister έτοιμους να τα παίξουν «όλα για όλα»… (βίντεο)

Game of Thrones: Δυναμική επιστροφή με τους Lannister έτοιμους να τα παίξουν «όλα για όλα»… (βίντεο)

Το Game of Thrones επέστρεψε με ένα δυναμικό επεισόδιο, δίνοντας σασπένς και γιατί όχι… ένταση στις Κυριακές (σ.σ. Δευτέρες για πολλούς) μας.

Ο Οίκος των Λάννιστερ έχει υποστεί μια άνευ προηγουμένου συμφορά, με τους σύμμαχους τους, να λιγοστεύουν, όσο το Παιχνίδι του Σιδηρού Θρόνου βαίνει, γέρνοντας συνεχώς προς το συμφέρον της «σφετερίστριας» Νταινέρυς Ταρκγκάρυεν, που είναι πλέον μια ανάσα από το Κινγκς Λάντινγκ, αλλά και τους Βόρειους, που αν και λίγο νοιάζονται για τους «γόνους του καλοκαιριού» στο νότο, αυτοαποκαλούνται ανεξάρτητο βασίλειο, υπό την καθοδήγηση του Τζον Σνόου και τους απέθαντους να πλησιάζουν. Τέλος, λίγοι μπορούν να φανταστούν την επόμενη κίνηση του πανούργου «Μικροδάκτυλου».

Εχθροί και προδότες παντού, λοιπόν, για τα «χρυσά λιοντάρια» του Κάστερλυ Ροκ, που ακονίζουν του όνυχες τους.

Θα καταφέρουν όμως να υπερβούν τους όποιους κινδύνους και να φανούν νικητές αυτού του ολοκληρωτικού πολέμου που πλησιάζει, όπως θα έκανε ο Τάιγουιν;

Το τραγούδι «Rains of Castamere» γράφτηκε για το χαμό των ισχυρότερων υποτελών στους Λάννιστερ Οίκων, που τιμωρήθηκαν από τον Τάιγουιν Λάννιστερ με αφανισμό, μετά την άρνηση τους να πληρώσουν φόρους, όντας συνηθισμένοι στην παρακμιακή απραξία του πατέρα του.

But now the rains weep o’er his hall,

with no one there to hear.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.