ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κιμ Καρντάσιαν: Περιμένει το τρίτο της παιδι από παρένθετη μητέρα

Κιμ Καρντάσιαν: Περιμένει το τρίτο της παιδι από παρένθετη μητέρα

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι θα πληρώσει την παρένθετη μητέρα 45.000 δολάρια τα οποία θα καταβληθούν σε 10 μηνιαίες δόσεις των 4.500 ευρώ…

H Κιμ Καρντάσιαν έχει εκφράσει δημόσια εδώ και και καιρό την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί.Ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα όμως, την κρατούσε μακριά από το όνειρο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την οικογένειά της και έτσι η 36χρονη σταρ μαζί με τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ φέρονταν να αναζητούν παρένθετη μητέρα.

Το ζευγάρι τελικά σύμφωνα με το USWeekly βρήκε το κατάλληλο άτομο για να κυοφορήσει το μωρό τους και όπως γράφει το αμερικανικό περιοδικό η παρένθετη μητέρα είναι ήδη τριών μηνών έγκυος και η τηλεπερσόνα θα καλωσορίσει το τρίτο της παιδί μέσα στον Ιανουάριο του 2018.

Οπως αναφέρει το περιοδικό, ο ράπερ και σύζυγός τους είναι σε έμπειρα χέρια καθώς η γυναίκα που επέλεξαν, λίγο πριν τα 30 της με καταγωγή από το Σαν Ντιέγκο, έχει ξαναγίνει παρένθετη μητέρα και έχει εμφανιστεί σε διαφημιστικό βίντεο για την διαδικασία μαζί με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι που έχει ήδη μία τετράχρονη κόρη, την Νορθ, και έναν γιο 19 μηνών, τον Σεντ, θα πληρώσει την παρένθετη μητέρα 45.000 δολάρια τα οποία θα καταβληθούν σε 10 μηνιαίες δόσεις των 4.500 ευρώ. Στην περίπτωση μάλιστα που κυοφορήσει δίδυμα, η Καρντάσιαν και ο Γουέστ θα της δώσουν 5.000 ευρώ παραπάνω για κάθε επιπλέον παιδί. Στο ποσό που θα πληρώσει το ζευγάρι για να αποκτήσει κι άλλο παιδί έρχονται να προστεθούν και τα 68.850 δολάρια που πλήρωσαν το πρακτορείο που τους βρήκε την παρένθετη μητέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως Καρντάσιαν και Γουέστ ήταν, όπως είναι φυσικό, ιδιαίτερα αυστηροί στους όρους που έθεσαν προκειμένου να βρουν την κατάλληλη παρένθετη μητέρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν απαγορεύσει την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και ωμών ψαριών, το κάπνισμα και τη χρήση ναρκωτικών, αλλά και τη χρήση υδρομασάζ και σάουνας και την επαφή με γάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.