ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Μπραντ Πιτ: Τα λόγια της Τζολί που τον πλήγωσαν

Μπραντ Πιτ: Τα λόγια της Τζολί που τον πλήγωσαν

Μία σχεδόν εβδομάδα μετά την συνέντευξη της Τζολί και ο Μπραντ νιώθει πολύ πληγωμένος και καταβεβλημένος από τα λόγια της…

Μόλις μερικές ημέρες έχουν περάσει από τότε που είδε το φως της δημοσιότητας η συνέντευξη της Angelina Jolie στο Vanity Fair, όπου για πρώτη φορά μίλησε για όλους και για την όλη κατάσταση που επικρατεί από τον χωρισμό της και μετά.Μεταξύ άλλων ανέφερε ό,τι δεν αισθάνεται όμορφα και στεναχωρήθηκε όταν χώρισε, όμως αυτή ήταν η μόνη της λύση.

Φυσικά αναφέρθηκε και σε άλλα πράγματα και μέσα σε αυτά και στον Brad Pitt, τον οποίο μάλλον η μπάλα τον πήρε λίγο παραπάνω. Μία σχεδόν εβδομάδα μετά την συνέντευξη της, ο Brad νιώθει πολύ πληγωμένος και καταβεβλημένος από τα λόγια της –και δικαιολογημένα αν μας ρωτάς-. Ωστόσο ο 53χρονος ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε μομφή της Angie και αρκέστηκε μόνο στο να σχολιάσει πως η δήλωση της γι’ αυτόν ακούστηκε πολύ άσχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστική πηγή του Life&Style ήταν σαν να είπε: «τα παιδιά μας προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές τους από εκείνον» και πραγματικά πληγώθηκε πολύ με τον τρόπο που ειπώθηκε αυτή της η φράση. Ο Brad Pitt ωστόσο έχει ξεπεράσει όλα τα στάδια του χωρισμού πια, είναι σε πολύ καλό δρόμο με τα παιδιά του και μια μέρα σίγουρα θα αποκτήσει τα επιθυμητά δικαιώματα –που επιδιώκει- στην κηδεμονία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.