ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τζόνι Φράτο: «Ο Τομ Κρουζ δεν είναι ομοφυλόφιλος»

Τζόνι Φράτο: «Ο Τομ Κρουζ δεν είναι ομοφυλόφιλος»

«Παρά τις φήμες που έχουν ακουστεί, μπορώ να εγγυηθώ από την εμπειρία μου ότι ο Τομ Κρουζ δεν είναι ομοφυλόφιλος», φέρεται να δηλώνει ο Φράτο, ο οποίος πέθανε το 2015, σε ηλικία 63 χρόνων.

Αρκετοί ήταν αυτοί που κατά καιρούς βγήκαν και υποστήριξαν ότι ο Τομ Κρουζ είναι ομοφυλόφιλος. Τώρα όμως έρχεται η μετά θάνατο βιογραφία του Τζόνι Φράτο για να επιβεβαιώσει ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι ετεροφυλόφιλος.

Η βιογραφία γράφτηκε από τον συγγραφέα Matthew Randazzo V και έχει τίτλο «Now That I’m Dead: Here’s the Real Dirt», και όπως αναφέρεται στο βιβλίο ο Φράτο εκπαίδευε τον Κρουζ για τη συμμετοχή του στην ταινία «Το χρώμα του χρήματος».

«Παρά τις φήμες που έχουν ακουστεί, μπορώ να εγγυηθώ από την εμπειρία μου ότι ο Τομ Κρουζ δεν είναι ομοφυλόφιλος», φέρεται να δηλώνει ο Φράτο, ο οποίος πέθανε το 2015, σε ηλικία 63 χρόνων.

Στο βιβλίο, ο Φράτο περιγράφει ότι ο Κρουζ μπήκε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Σικάγο μία νύχτα και αγκάλιασε «δύο καυτά κορίτσια από το Ντε Μόιν».

«Τι συμβαίνει κυρίες; τις ρώτησε χαμογελώντας. Ποτέ δεν είδα γυναίκες να κολλάνε έτσι», λέει ο Φράτο και συνεχίζει: «Αν είχε κάτι το ομοφυλοφιλικό ο Τομ Κρουζ, να είστε σίγουροι ότι θα το έβλεπα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.