ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Emily Ratajkowski: Το εκπληκτικό μοντέλο μας αποκαλύπτει το πρόσωπό της… χωρίς «ρετούς» (φωτό)

Emily Ratajkowski: Το εκπληκτικό μοντέλο μας αποκαλύπτει το πρόσωπό της… χωρίς «ρετούς» (φωτό)

Το όνομά της δεν είναι επουδενί μικρό, καθώς συνδέεται με μεγάλους οίκους μόδας, εξώφυλλα και καμπάνιες. Η επαγγελματική καταξίωση της Emily Ratajkowski είναι… αναμφισβήτητη.

«Λάμψη δεν χαρίζει το make up αλλά η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας».

Ίσως αυτό να σκεφτόταν το μοντέλο όταν δημοσίευε αυτή τη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς στρώσεις make up αλλά με μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης.

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε αψεγάδιαστες φωτογραφίες που έχουν μελετημένη και την παραμικρή τους λεπτομέρεια, όμως αυτό το καρέ δείχνει την Emily όπως ακριβώς είναι: γι’αυτό το λόγο αποθεώθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Υπάρχει ένα γοητευτικό ψεγάδι στο πρόσωπο του μοντέλου που δεν μπορούσε εύκολα να φανεί στις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της: δεν είναι άλλο από τις φακίδες της.

Με ελαφρώς τονισμένα τα μάτια και τα χείλη της και φορώντας το μπουρνούζι της, πόζαρε γράφοντας ότι ετοιμάζει κάτι όμορφο, χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η φωτογραφία της έχει συγκεντρώσει πάνω από 740.000 like και οι followers της κατέκλυσαν το λογαριασμό της με άκρως κολακευτικά σχόλια.

Όταν προβάλλεις τη φυσική σου ομορφιά, γοητεύεις: απλά γιατί δείχνεις πόσο αγαπάς τον εαυτό σου.

Οι φωτογραφίες που η ίδια συνηθίζει να δημοσιεύει δεν μπορούσαν εύκολα να δείξουν την (αρετουσάριστη) φυσική ομορφιά της…

Δείτε τις φωτογραφίες της:

https://www.instagram.com/p/BaKGvDzFgW9

https://www.instagram.com/p/BZ6Kxcblvna

https://www.instagram.com/p/BZt9qBYF8QW

https://www.instagram.com/p/BZgm8irlufk

https://www.instagram.com/p/BZ3u1yEl8-b

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BZeav4YF1FM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.