ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε- Συγκίνηση στο πλατό (βίντεο)

My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε- Συγκίνηση στο πλατό (βίντεο)

Μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ αλλά και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έδωσαν… το παρών απόψε στο Gala του My Style Rocks. «Fashion Icons» το θέμα τους και όλα τα κορίτσια επέλεξαν stars όπως Μέριλιν Μονρόε, Μπριζίτ Μπαρντό, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Λορίν Μπακόλ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Lady Gaga, Τζένιφερ Λοπέζ, Γκρέις Τζόουνς, Ριάννα, Κιμ Καρντάσιαν για να παρουσιάσουν στο Gala.

Στο ρόλο του 4ου κριτή η Τατιάνα Στεφανίδου με μία λαμπερή και εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος κλήθηκαν και πάλι να βρουν την πιο επιτυχημένη εμφάνιση. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχθηκε στην παρέα του My Style Rocks τη Γιάννα Τερζή που με τα τραγούδια της απογείωσε τη διάθεση όλων.

Νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα και κέρδισε 2500 ευρώ. Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν οι Πατρίτσια Κόρφα, Έλλη Γελεβεσάκη, Κωνσταντίνα Σουλτάτη και Κυριακή Τσανικίδη. Οι παίκτριες έσωσαν την Πατρίτσια και ως εκ τούτου οι άλλες τρεις τέθηκαν στη διάθεση της κριτικής επιτροπής.

Οι κριτές αποφάσισαν πως από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει η Έλλη Γελεβεσάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.