ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η σύζυγος του Τζεφ Μπέζος έμαθε για την ερωμένη του λίγο πριν την ημέρα των Ευχαριστιών

Η σύζυγος του Τζεφ Μπέζος έμαθε για την ερωμένη του λίγο πριν την ημέρα των Ευχαριστιών

Η εξωσυζυγική σχέση του Τζεφ Μπέζος με την Λόρεν Σάντσεζ αποκτά μεγάλη δημοσιότητα μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους συζύγους τους, τη συγγραφέα ΜακΚίνζι Μπέζος και τον Πάτρικ Γουάιτσελ, να πληροφορούνται για την εξωσυζυγική τους σχέση λίγο πριν την ημέρα των Ευχαριστιών.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Page Six, το ζευγάρι εντοπίστηκε στις 30 Νοεμβρίου να δειπνεί στο διάσημο ιταλικό εστιατόριο Felix, στην Καλιφόρνια.

«Καθόταν στη μέση του εστιατορίου και έκαναν σαν έφηβοι» αναφέρουν πηγές, που εξηγούν ότι η συμπεριφορά του ερωτευμένου ζευγαριού έκανε τους παρόντες να νιώθουν αμηχανία. «Ήταν περίεργο, γιατί κανείς δεν διανοείται να φερθεί με αυτόν τον τρόπο σε αυτό το εστιατόριο. Είναι από τα πιο δύσκολα μέρη για να μπει κάποιος στο Λος Άντζελες», προσθέτουν.

Το Felix θεωρήθηκε τον περασμένο μήνα ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στη λίστα του Hollywood Reporter, «Πού τρώει το Χόλιγουντ».

Το διαζύγιο των Μπέζος ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η σχέση του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο με την Λόρεν Σάντσεζ και λίγο πριν το National Enquirer δημοσιεύσει «πικάντικες» λεπτομέρειες της σχέσης τους.

Πάντως τον Σεπτέμβριο, ο Τζεφ με την ΜακΚίνζι εντοπίστηκαν να γιορτάζουν την 25η επέτειο του γάμου τους στο Μαϊάμι. Όμως τον Οκτώβριο, ο Τζεφ Μπέζος εθεάθη εκ νέου στο Μαϊάμι, με μια άλλη γυναίκα που έμοιαζε αρκετά με την Σάντζεζ, αναφέρουν πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άτομα που βρίσκονται κοντά στον Μπέζος και τη Σάντσεζ επιμένουν πάντως ότι η σχέση τους ξεκίνησε μετά τον χωρισμό τους με τους συζύγους τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.