ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ούμα Θέρμαν: Η Κόρη της έγινε 20 και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό (φωτο)

Ούμα Θέρμαν: Η Κόρη της έγινε 20 και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό (φωτο)

Η κόρη της Ούμα Θέρμαν μεγάλωσε και μοιάζει στην μητέρα της σαν δύο σταγόνες νερό.

Συγκριμένα, η Χολιγουντιανή ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι μαζί με την κόρη της Μάγια για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας του Giorgio Armani.

https://www.instagram.com/p/Bs85UGMhnRJ/?utm_source=ig_embed

Οπως ήταν αναμενόμενο η πλέον 20χρονη Μάγια, καρπός του έρωτα της Ούμας Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ, έκλεψε τις εντυπώσεις στο Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/BnTop-NgWdZ/?utm_source=ig_embed

Σχολιάζοντας όλοι πόσο πολύ μοιάζουν μητέρα και κόρη, η Μάγια Χοκ ναι μεν έχει πάρει την εξωτική ομορφιά από την μητέρα της, αλλά στην επίδειξη μόδας ήταν αρκετά ντροπαλή όταν πόζαρε στους φωτογράφους, όπως συνηθίζει άλλωστε να είναι και ο πατέρας της.

https://www.instagram.com/p/BmPHPF7AGJo/?utm_source=ig_embed

Πάντως όπως αποδεικνύεται και από το προφίλ της στο Instagram εκτός από όμορφη, η κόρη της Ιθαν Χοκ είναι και ανήσυχο πνεύμα,μιας και οι φωτογραφίες της είναι πολύ αρτιστίκ.

https://www.instagram.com/p/Bln_QqXABLg/?utm_source=ig_embed

Ακόμη μία απόδειξη των παραπάνω είναι και το γεγονός πως η 20χρονη κόρη της Ούμας Θέρμαν και του Ιθανκ Χοκ ακολουθεί τον δρόμο των γονιών της και ασχολείται και αυτή με την ηθοποιία.

https://www.instagram.com/p/BiavJ0WACF1/?utm_source=ig_embed

Μάλιστα, θα την απολαύσουμε στην τρίτη σεζόν του Stranger Things.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BUi3dn7AMaE/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.