ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Εξομολόγηση της Ε.Τσαβαλιά: «Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα με τον Μάρκο…»

Εξομολόγηση της Ε.Τσαβαλιά: «Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα με τον Μάρκο…»

Η Έλενα Τσαβαλιά αποκάλυψε δύσκολες στιγμές της προσωπικής της ζωής με τον Μάρκο Σεφερλή.

Για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε η Έλενα Τσαβαλιά στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”.

«Γενικώς περνάμε δύσκολα στη ζωή μας, αλλά τα ξεπερνάμε. Έχουμε περάσει πραγματικά δύσκολα πράγματα που μας έχουν έρθει, τα οποία όμως ευτυχώς τα έχουμε ξεπεράσει με τη βοήθεια του θεού, των φίλων μας και της αγάπης που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Ήταν τεράστια τα οικονομικά προβλήματα. Είχα φτάσει σε σημείο που μετρούσα το γάλα του παιδιού, μετρούσα να μην πέσει λίγο παραπάνω και μετά λείψει από το επόμενο γεύμα του. Και όλο αυτό για να μπορέσει ο Μάρκος να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του που ήταν το Δελφινάριο.

Όχι για να πει ότι πήρε το Δελφινάριο, αλλά για να ανεβάσει εκεί τις δουλειές που εκείνος ονειρευόταν, με τον τρόπο που ονειρευόταν. Γι’ αυτό το πράγμα περάσαμε πολύ δύσκολα. Αλλά πραγματικά, με τη βοήθεια του κουμπάρου μας, που είναι σαν αδελφός μας, με τη βοήθεια του θεού, αλλά και με πραγματική σύμπνοια, αληθινή αγάπη και στήριξη ο ένας στον άλλον, τα ξεπεράσαμε και δόξα τω θεό είμαστε μια χαρά. Δεν ήταν εύκολη η ζωή μας, περάσαμε δύσκολα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Τσαβαλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.